Velikonoční stuha juta husy 3,5/10

ST2837
ST2837 Velikonoční stuha juta husy 3,5/10
Velikonoční stuha juta husy - šířka 3,5 centimetru, návin 10 metrů.
Velikonoční stuha juta husy - šířka 3,5 centimetru, návin 10 metrů.

Produkt Velikonoční stuha juta husy 3,5/10 je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

ST3148
Stuha krémová motiv kytičky bílá 4/10
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stuha krémová motiv kytičky bílá 4/10

170 Kč s DPH

AP0436
Základ pro aranžmá mini deco
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Základ pro aranžmá mini deco

181 Kč

181 Kč s DPH
za balení 45 Kč s DPH / ks

Balení po 4 ks
-18%
DKP0185
Kartush bělený 12 ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Kartush bělený 12 ks

155 Kč

127 Kč s DPH

VL0376
Chryzantéma jehlicová
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Chryzantéma jehlicová

3 Varianty

348 Kč

348,48 Kč s DPH
za balení 14,52 Kč s DPH / ks

Balení po 24 ks
Procent
Množstevní rabat, cena od 8 Kč
Detail

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

Poslední rozloučení v duhových barvách

Znáte to jsou 2 druhy zákazníku, jedni to nechají na vás a ti druzí mají představu. Ukázka věnce a parteru v duhových barvach na poslední rozloučení dle přání zákazníka. 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Jak se používá aranžovací hmota? Aneb vše o květinových hmotách!

Ptáte se jak vybrat aranžovací hmotu? Jak kostku hmoty namočit? Jak dlouho vydží květiny v květinové hmotě? Odpovíme na časté dotazy a pokud není zodpovězeno, nebojte se zeptat ;) 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.