Stuha juta 7/10

ST4085
ST2741 Stuha juta 7/10
Jutová stuha nebo také pytlová stuha o šířce 7 centimetrů a návinu 10 metrů. Po stranách obšito, stuha se vám nebude třepyt. Materiál stuhy je látka. Uvedená cena je za celý návin stuhy.

Stuha juta 7/10 za 170,61 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Popisek
  • šířka stuhy: 7 centimetrů
  • návin stuhy: 10 metrů
  • materiál: jutová látka po stranách obšito
  • cena: za celý návin

Produkt Stuha juta 7/10 je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

DK0508
Nalepovací dekorace sluníčko oranžové - 12 ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Nalepovací dekorace sluníčko oranžové - 12 ks

54 Kč s DPH

-15%
DKP0025
Plechová dekorační tabulka kaktus
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Plechová dekorační tabulka kaktus

71 Kč

60 Kč s DPH

ST3703
Kostková stuha s monofilem a vlascem 30/25m
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Kostková stuha s monofilem a vlascem 30/25m

10 Variant

110 Kč s DPH

Detail
ST3889
Stuha saténová dekor zlatá lilie 2.5/18.2
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stuha saténová dekor zlatá lilie 2.5/18.2

4 Varianty

86 Kč s DPH

Detail

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

FirmNovinky 06. 04. 2023

Veselé Velikonoce 2023

Přejeme spokojené a klidné prožití velikonočních svátku.

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Aranžovací kruh s hmotou a stojanem - inspirace od Vás

Posíláte své práce a nás to moc těší. Ukázka kruhu s aranžovací hmotou a stojanem o průměru 55 centimetrů v podání floristek z Květinářství Dětmarovice.  

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.