Hvězdička na drátku červená

AP0079
AP0079 Hvězdička na drátku červená
Hvězdička na drátku červená o průměru 2,5 centimetru, baleno ve svazku po 10 kusech.

Hvězdička na drátku červená za 20,45 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Hvězdička na drátku červená o průměru 2,5 centimetru, baleno ve svazku po 10 kusech.

Produkt Hvězdička na drátku červená je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

PT0362
Jarní košík žlutý
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Jarní košík žlutý

69 Kč

69 Kč s DPH
za balení 35 Kč s DPH / ks

Balení po 2 ks
DKP0283
Krajková stuha 6,8/5y - bílá
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Krajková stuha 6,8/5y - bílá

138 Kč s DPH

SU1151
Repens frosted red small - 30 ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Repens frosted red small - 30 ks

605 Kč s DPH

DK0239
Hvězda z březové kůry zlatý kraj 4cm/60ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Hvězda z březové kůry zlatý kraj 4cm/60ks

241 Kč s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

FirmNovinky 08. 03. 2026

MDŽ 026

„Miluješ-li květinu, která vyrostla na nějaké hvězdě, rád se v noci díváš na nebe. Všechny hvězdy rozkvétají květinami…“
Antoine de Saint-Exupéry, kniha Malý princ

Krásné prožití MDŽ za Bří přeje Mirek

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Jak se používá aranžovací hmota? Aneb vše o květinových hmotách!

Ptáte se jak vybrat aranžovací hmotu? Jak kostku hmoty namočit? Jak dlouho vydží květiny v květinové hmotě? Odpovíme na časté dotazy a pokud není zodpovězeno, nebojte se zeptat ;) 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.