Stuha perleťová zelená 4/10

ST1137
ST1137 Stuha perleťová zelená 4/10
Stuha perleťová zelená, šířka 4 centimetry, návin 10 metrů.

Stuha perleťová zelená 4/10 za 94,38 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stuha perleťová zelená, šířka 4 centimetry, návin 10 metrů.

Produkt Stuha perleťová zelená 4/10 je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

DKP0821
Umělý zápich bobule žluto-oranžové – 30 cm
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Umělý zápich bobule žluto-oranžové – 30 cm

81 Kč

81 Kč s DPH
za balení 40 Kč s DPH / ks

Balení po 2 ks
ST2319
Pietní látková stuha 6/10
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Pietní látková stuha 6/10

3 Varianty

142 Kč s DPH

Detail
ST2205
Taftová stuha 1,5/10 oranžová zlatý lem
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Taftová stuha 1,5/10 oranžová zlatý lem

38 Kč s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

FirmNovinky 08. 03. 2025

MDŽ 025

Milé ženy, dámy a děvčata, přeji ať tato věta: "Žena je síla, krása a inspirace." je opakovaná nejen dnešní den za Bří - Mirek

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

FirmNovinky 20. 03. 2020

Čas a sadbu nezastavíš

ČAS A SADBU NEZASTAVÍŠ = zastav se u svého LOKÁLNÍHO zahradníka či květináře!
Všichni víte co dělám a mám prosbu ze své skupiny "zájmu". "Řekni všem co mají homeoffice, makají v "on-lajnu", že my makáme s kovičkama, jsme tu celé dny a budeme rádi, když se zastavíte a něco si na zahrádku, nebo do truhlíku pořídíte. #SadbuVšem Nehrajeme si na like či srdíčka, napište do komentářů, kam vyrazíte a sdílejte 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.