Aranžovací miska Testa malá

PL0178
PL0175 Aranžovací miska Testa malá
Netradiční půlkulatá plastová miska o vnějších rozměrech 27,5 x 10,5 centimetrů s otvorem v rozměrech 16 x 7,5 x 5. Využíváte jako základ pro vaše dekorace a aranžmá.

Aranžovací miska Testa malá za 35,09 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Popisek
  • vnější rozměry: d x š - 27,5 x 10,5 centimetrů
  • vnitřní rozměry: d x š x v - 16 x 7,5 x 5 centimetrů
  • barva: dle vašeho výběru
  • materiál: plast

Produkt Aranžovací miska Testa malá je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

ST2843
Jutová stuha 5/5 vlčí máky
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Jutová stuha 5/5 vlčí máky

110 Kč s DPH

DKP0404
Dřevěná nalepovací zvířátka 3cm/6ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Dřevěná nalepovací zvířátka 3cm/6ks

42 Kč s DPH

DK0576
Klíčenka medvídekm s mašličkou - modrý
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Klíčenka medvídekm s mašličkou - modrý

64 Kč s DPH

ST3433
Rypsová stuha 3.8/25y
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Rypsová stuha 3.8/25y

18 Variant

81 Kč s DPH

Detail

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

FirmNovinky 09. 06. 2026

Andělé prý existují...

A my víme, že ano! Potkáváme je každý den v komentářích, zprávách a objednávkách. Naši skvělí zákazníci jsou andělé s nákupními košíky v rukou! A pokud chcete jednoho doma....

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Věnec z pampelišek

Načechraná krása u které by se jeden bál dýchat, aneb jak ji uchovat? Prozradil David Wendelin.

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.