Látková stuha růže 3,5/10

ST3136
ST3136 Látková stuha růže 3,5/10
Látková stuha o šířce 3,5 centimetrů a návinu 10 metrů. Materiál stuhy je látka. Uvedená cena je za celý návin stuhy.

Látková stuha růže 3,5/10 za 121,12 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Popisek
  • šířka stuhy: 3,5 centimetry
  • návin stuhy: 10 metrů
  • materiál: látka
  • cena: za celý návin

Produkt Látková stuha růže 3,5/10 je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

AP0078
Hvězdička na drátku zelená 6ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Hvězdička na drátku zelená 6ks

18,88 Kč s DPH

DK0433
Dřevěný houpací koník bílý 5cm/12ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Dřevěný houpací koník bílý 5cm/12ks

65 Kč s DPH

ST2001
Plátnová stuha stříbrná ww vzor 25/25m
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Plátnová stuha stříbrná ww vzor 25/25m

173 Kč s DPH

DK0642
Dřevěné srdíčko natural na pověšní 2cm/24ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Dřevěné srdíčko natural na pověšní 2cm/24ks

61 Kč s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

FirmNovinky 21. 12. 2023

PF 024

Vážení zákazníci, milí přátele, děkuji za příjemnou spolupráci v roce letošním, spokojené a příjemné svátky vánoční v kruhu rodinném. Do nového roku 2024 přeji mnoho osobních i pracovních úspěchů. Za Bří JANDEROVÉ přeje Mirek

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Inspirace 28. 09. 2022

Kruh z aranžovací hmoty a seda

Podzim již hraje všemi barvami, tak se pojďte podívat na inspiraci jak využít kruh z aranžovací hmoty a sedum.

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.