Svíčka sakura - modrá tmavá

SV0089
SV0089 Svíčka sakura - modrá tmavá
Svíčka sakura - modrá tmavá

Svíčka sakura - modrá tmavá za 3,87 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Svíčka sakura - modrá tmavá

Produkt Svíčka sakura - modrá tmavá je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

LS0350
Kytice umělých růží s doplňky (10 květů) – výška 27 cm
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Kytice umělých růží s doplňky (10 květů) – výška 27 cm

1 Varianta

33 Kč s DPH

AP1169
Odtrňovač - floristický odstraňovač listů a trnů
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Floristický odstraňovač listů a trnů - odtrňovač

103 Kč s DPH

DKP0039
Stromek na nálepce červený  2,5 cm l  24 kusů
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stromek na nálepce červený 2,5 cm l 24 kusů

46 Kč s DPH

DKP0590
Kovový domek vintage - sada 2 ks, výška 20 / 25 cm
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Kovový domek vintage - sada 2 ks, výška 20 / 25 cm

628 Kč s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

Fotka od Vás - aranžovací kroužek pod urnu

Dorazila další fotka vaší práce a tak rádi ukážeme. Kroužek z aranžovací hmoty s pevnou plastovou podstavu. Kruh byl navržen k pietní floristice, ale využití najde i k jiným příležitostem. 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

FirmNovinky 08. 03. 2026

MDŽ 026

„Miluješ-li květinu, která vyrostla na nějaké hvězdě, rád se v noci díváš na nebe. Všechny hvězdy rozkvétají květinami…“
Antoine de Saint-Exupéry, kniha Malý princ

Krásné prožití MDŽ za Bří přeje Mirek

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.