Aranžovací miska Luna malá

PL0191
PL0191 Aranžovací miska Luna malá
Netradiční oválná plastová miska o vnějších rozměrech Š x V x H 25,5 x 11 x 8,5 centimetrů. Využíváte jako základ pro vaše dekorace a aranžmá.

Aranžovací miska Luna malá za 45,98 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Popisek
  • vnější rozměry: Š x V x H 25,5 x 11 x 8,5 centimetrů
  • barva: dle vašeho výběru
  • materiál: plast

Produkt Aranžovací miska Luna malá je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

VL0979
Chryzantéma kulatá
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Chryzantéma kulatá

3 Varianty

392 Kč

392,04 Kč s DPH
za balení 16,34 Kč s DPH / ks

Balení po 24 ks
Detail
ST2154
Stuha kostka krémovohnědá 4/25m
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stuha kostka krémovohnědá 4/25m

252 Kč s DPH

ST3589
Plátnová stuha s drátem - 2,5cm/25m - malinová
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Plátnová stuha s drátem - 2,5cm/25m - malinová

194 Kč s DPH

ST3569
Stuha zelená 4/25m
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stuha zelená 4/25m

252 Kč s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

Inspirace 05. 11. 2022

Jak poznat špatně namočenou aranžovací hmotu?

Ilustrační video jak správně namočit zelenou aranžovací hmotu pro aranžování živých květin a jak to vypadá, když nedodržíte postup.

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Inspirace 03. 08. 2020

Inspirace jak tvořit s organzou

Uznávaná česká floristka Klára Franc Vaříková hned 2x ukázala, jak elegantně využít organzu ve smuteční floristice.

 

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.