Látková stuha citrón 3,7/10

ST3135
ST3135 Látková stuha citrón 3,7/10
Látková stuha o šířce 3,7 centimetrů a návinu 10 metrů. Materiál stuhy je látka. Uvedená cena je za celý návin stuhy.

Látková stuha citrón 3,7/10 za 150,04 Kč s DPH ✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Popisek
  • šířka stuhy: 3,7 centimetry
  • návin stuhy: 10 metrů
  • materiál: látka
  • cena: za celý návin

Produkt Látková stuha citrón 3,7/10 je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

DKP0465
Chryzantéma plochá žlutá 14cm/12ks
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Chryzantéma plochá žlutá 14cm/12ks

211 Kč

210,69 Kč s DPH
za balení 17,56 Kč s DPH / ks

Balení po 12 ks
AP0969
Lesk na listy - 750ml
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Lesk na listy - 750ml

178 Kč s DPH

Procent
Množstevní rabat, cena od 108 Kč
VL0623
Anthurium saténové
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Anthurium saténové

1 Varianta

122 Kč

122 Kč s DPH
za balení 5,08 Kč s DPH / ks

Balení po 24 ks
Procent
Množstevní rabat, cena od 1.5 Kč

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

FirmNovinky 21. 12. 2023

PF 024

Vážení zákazníci, milí přátele, děkuji za příjemnou spolupráci v roce letošním, spokojené a příjemné svátky vánoční v kruhu rodinném. Do nového roku 2024 přeji mnoho osobních i pracovních úspěchů. Za Bří JANDEROVÉ přeje Mirek

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Inspirace 12. 03. 2023

Věnec z hoblin

Znáte přísloví: "Dobrá hospodyňka pro pírko přes plot skočí"? Tak tento věnec je přesně v tomto duchu :)

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.