Atlasová stuha oboulící

ST2911
ST2911 Atlasová stuha oboulící
Atlasová stuha oboulící - šířka 24 milimetrů a navin 20 metrů.
Atlasová stuha oboulící - šířka 24 milimetrů a navin 20 metrů.

Produkt Atlasová stuha oboulící je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu lidé nejčastěji kupují

-30%
ST1064
Stuha mřížka s peřím 2 jakost
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Stuha mřížka s peřím 2 jakost

10 Variant

24 Kč

16,52 Kč s DPH

Detail
PL0207
Aranžovací miska skořápka 12 cm
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Aranžovací miska skořápka 12 cm

2 Varianty

103 Kč

103 Kč s DPH
za balení 21 Kč s DPH / ks

Balení po 5 ks
Detail
AP0450
Plastový podklad s aranžovací hmotou a plastovou mřížkou MINI
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Plastový podklad s aranžovací hmotou a plastovou mřížkou MINI

55 Kč s DPH

DKP0028
Velikonoční závěsný beránek 12cm/8cm
✔ Skladem – odeslání do 2 dnů

Velikonoční závěsný beránek 12cm/8cm

68 Kč s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

Inspirace 08. 11. 2022

Srdíčko z okrasného chřestu a aranžovací hmoty

Podzim je období údržby zahrad i květin a přípravy na zimu. Pojďte se podívat na inspiraci jak využít srdíčko z aranžovací hmoty a ostříhaný okrasný chřest.

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

FirmNovinky 21. 12. 2023

PF 024

Vážení zákazníci, milí přátele, děkuji za příjemnou spolupráci v roce letošním, spokojené a příjemné svátky vánoční v kruhu rodinném. Do nového roku 2024 přeji mnoho osobních i pracovních úspěchů. Za Bří JANDEROVÉ přeje Mirek

Číst celý článek
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5 zákona č.110/2019 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti Bří JANDEROVÉ , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.