Prútený veniec hnedý 27 cm

PT0166
PT0166 Prútený veniec hnedý 27 cm
Prútený veniec hnedej farby so silným prepletom - vonkajší priemer 27 centimetrov, vnútorný priemer 15 centimetrov, hrúbka kruhu 6 centimetrov.
Prútený veniec hnedej farby so silným prepletom - vonkajší priemer 27 centimetrov, vnútorný priemer 15 centimetrov, hrúbka kruhu 6 centimetrov.

Produkt Prútený veniec hnedý 27 cm je zařazen v těchto kategoriích

Co vás nejčastěji zajímá?

Do poradny

K tomuto produktu ľudia najčastejšie kupujú

AP1451
Misa so živou kvetinovou hmotou - 2 tehly
Skladom

Misa so živou kvetinovou hmotou - 2 tehly

2 Varianty

11,16 €

11 € s DPH
za bal 5,58 € s DPH / ks

Balenie po 2 ks
Detail
DKP0945
Umelá pivonka tmavšia lososová - ø 8 cm (balenie 12 kusov)
Skladom

Umelá pivonka tmavšia lososová - ø 8 cm (balenie 12 kusov)

5,75 €

5,75 € s DPH
za bal 0,48 € s DPH / ks

Balenie po 12 ks
AP1111
Tavné lepidlo 1 kg - 8 mm
Skladom

Tavné lepidlo 1 kg - 8 mm

9,83 € s DPH

Nechejte se inspirovatNa blogu najdete návody a inspiraci pro svoji tvorbu

Inšpirácia 28. 06. 2024

Aranžovacie srdce na položenie pre pietnu udalosť

Inšpirácia na aranžovacie srdiečko plné s aranžovacou hmotou na živé kvety na položenie od Fiesta flowers Birmingham

Prečítajte si celý článok
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Inšpirácia 05. 11. 2022

Smrekový veniec so suchými kvetmi

Podzim jeden miluje a druhý nemá v oblibě, ale obě skupiny se rády zakoukají do pestrých barev. Pojďte se podívat na inspiraci dekorace smrkového věnce se suchými květy.

Prečítajte si celý článok
Mirek Jandera

Autor článku Mirek Jandera

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.


Odoslaním formulára súhlasíte s uchovávaním osobných údajov v súlade s ustanoveniami § 5 zákona č. 110/2019 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Súhlasíte s tým, že Vaše osobné údaje, ktoré týmto poskytujete spoločnosti Bří JANDEROVÉ , budú spracované a uchovávané v elektronickej databáze len na účely výberových konaní a maximálne po dobu 1 roka. Súhlas môžete kedykoľvek písomne alebo elektronicky odvolať.